Børn & teenager behandling

For børn & teenagere fra 2 – 14 år
Book behandling

Hvad er børn & teenager behandling i Klinik Lønne

Det er en behandling som virker beroligende og afspændende. Behandlingen understøtter barnets motoriske, neurologiske og sociale udvikling. Samt stimulere barnets blodcirkulation, vejrtrækning og immunforsvar.

Jeg lægger vægt på en blid og tryg oplevelse for både barn hhv. teenager og forælder. Behandlingen er blid og barnet er med undervejs i hele behandlingen. Min mangeårige erfaring som pædagog, gør at jeg hurtigt formår at skabe en god kontakt til dit barn. Det at barnet slapper af gør at kroppen hurtigere slipper de fastlåsninger som er opstået.

En stor fordel ved en børnebehandling er, at der ofte hurtigt ses en effekt, og at det ofte er muligt at behandle eller forebygge begyndende skævheder i ryg og bevægeapparat, som ellers kunne udvikle sig til gener i voksenlivet.

Hvordan kan en børnemassage behandling hjælpe mit barn?

Børn og teenagere kan lige såvel som voksne have brug for en hjælpende hånd til at blive fri af ubalancer i kroppen. Det kan være at dit barn døjer med udfordringer i form af:

  • Smerter i ryg, nakke, bækken på grund af muskelspændinger
  • Hovedpine
  • Uro, søvnløshed, koncentrationsbesvær
  • Dårlig fordøjelse
  • Angst
  • ADHD
Jeg arbejder med nervesystemet ved at afspænde muskler, væv og ligamenter, hvorved eventuelle spændinger og blokeringer får mulighed for at slippe i muskler og organer.

Hvordan foregår en børnemassage behandling i Klinik Lønne

Behandlingen bliver nøje planlagt i samråd med dit barn hhv. din teenager og ikke mindst dig som forælder. Alt efter udfordringer vil den primære behandlingsform være blid massage, med elementer af organmassage, øreakupressur /med øre frø plaster, kranio sakral terapi eller zoneterapi.

En børne og teenager behandling tager ca. 45 min – 60 min. Der bruges økologisk mandelolie til massagen
Behandlingen udføres sædvanligvis med en forælder til stede, alt afhængig af barnets alder og tager altid udgangspunkt i det udviklingsstadie, barnet befinder sig i.

Efter behandlingen
Jeg anbefaler, at der drikkes godt med vand efter behandlingen og de næste par dage, og at der undgås hård fysisk aktivitet resten af dagen. Kroppen er i gang med at restituere og bearbejder de impulser der er igangsat. Der kan godt komme en forværring af udfordringerne efter behandlingen, fx mere hovedpine, større uro, træthed. Det er helt normalt, men normalisere sig indenfor 1 – 2 dage. Har dit barn et særligt problemområde, anbefaler jeg mindst 3 behandlinger med en uges mellemrum.