Om

Læs mere om Klinik Lønne & om mig – Heidi Lønne Hansen
Book behandling

Heidi Lønne Hansen

Mit navn er Heidi Lønne Hansen og jeg er indehaver af Klinik Lønne, massage og kropsterapi.

Jeg har altid interesseret mig for krop og sundhed, og da jeg i 2016 blev sygemeldt med stress fra mit daværende pædagogjob, mærkede jeg på egen krop hvad det vil sige, når hoved og krop ikke længere spiller sammen. Her mødte jeg for første gang selv massage og kropsterapi og kunne se hvor langt jeg kom på ganske kort tid, med ganske få behandlinger og en ordentlig portion egen ansvar og selvreflektion. Det gav mig et kæmpe drive, tanken om selv at kunne hjælpe andre af med smerter og blokeringer – det blev selve starten på det hele.

Herefter gik jeg i gang med en uddannelse til lægeeksamineret komplementær kropsterapeut og lægeeksamineret fysiurgisk massør, fra “Dansk Akademi for Kropsterapi”, Aarhus, (2022, 2017). Kropsterapeut uddannelsen indeholder forskellige behandlingsformer som kranio sakral terapi, øreakupunktur, zoneterapi, organmassage, cupping, m.m. Desuden har jeg anatomi, fysiologi og sygdomslære eksamen. Jeg er medlem af ”Dansk behandlerforbund” og er RAB registreret massør.

Min faglige viden gør at jeg har gode muligheder for hjælpe dig eller dit barn af med smerter og ubalancer i kroppen.

Jeg er derudover uddannet pædagog og har arbejdet i daginstitution i over 20 år. Mit mangeårige arbejde med børn, gør at jeg er god til at ”se” dit barn og ikke mindst at kunne aflæse dets signaler. Det giver en tryg og god stemning for barnet og for alle andre som kommer i klinikken.

Privat er jeg mor til 3 børn, hvoraf to er teenagere :-) og er gift med Bo.

Jeg har haft klinik i 6 år, både i Flensborg og Kruså og glæder mig nu over at kunne slå dørene op til min nye klinik i klinikfællesskabet i Holbøl.

Jeg ser frem til at møde dig og byde dig velkommen i Klinik Lønne.

Klinikken

Klinik Lønne ligger i et klinikfællesskab i rolige omgivelser, 5 min fra grænsen. Her er altid mulighed for parkering. Klinikken er helt nybygget, lys og indbydende. Kommer du før tid kan du tage en kop the i vores lounge område, eller tag dig god tid efter behandlingen og slappe lidt af inden turen går hjemad.

Til behandlingerne bruges økologisk mandelolie og lagen og håndklæde ligger klar til dig.
Find vej