Japansk Lifting

Oplev en luksus ansigtsmassage – med et twist
Book behandling

Hvad er Japansk Lifting – med et twist?
En luksus ansigtsmassage

Japansk Lifting- med et twist i Klinik Lønne er en meget afslappende behandling, som handler om 100% nydelse. Det er afstressende, sundt for huden, ægte selvforkælelse, rynkereducerende og en dejlig oplevelse til dig selv.

Udover at virke foryngende og opstrammende på huden, så er japansk lifting også en fantastisk måde at stresse af på. Metoden virker forebyggende og forsinker den naturlige ældningsproces i ansigtet. Ved at fjerne væskeansamlinger hjælper Japansk lifting med at mindske hævelser i ansigtet. Poser under øjnene og misfarvninger reduceres markant, og ansigtet får et afslappet og fornyet udseende.

Det er derudover også en behandling der kan afbalancere indre organer, give mere energi og fjerne blokeringer.

Japansk lifting i Klinik Lønne

Japansk lifting i Klinik Lønne er en kombi­nation af dybde­gående massage, ansigts­zoneterapi, akupressur og lymfe­drænage. Det er yderst afslappende, behageligt og afstressende.


  • Den dybe massage stimulerer muskler og bindevæv, og afhjælper spændinger i disse.
  • Akupressur/ansigts zone­terapien stimulerer 24 akupunktur­punkter i ansigtet, hvorved organer i kroppen også afbalanceres.
  • Lymfedrænagen hjælper din krop til at udskille affalds­stoffer og væske.
Book japansk lifting

Hvordan foregår en japansk lifting – med et twist

  • Afrensning af huden
  • Ansigtszoneterapi og Akupressur
  • En fugtgivende maske, imens den indvirker gives afstressende kranio sakral terapi (KST)
  • Dybdegående ansigtsmassage, med tryk og lange stræk, samt lymfedrænage
  • Huden afkøles med saltstenskugler fra Himalaya
  • Tilslut påsmøres dagcreme samt øjencreme
En behandling varer ca. 60 min. Allerede efter den første behandling oplever mange en forbedring af deres udfordringer og større energi. Der anvendes en økologisk hybenkerneolie, og økologiske produkter fra Ringana.

Efter behandlingen
Jeg anbefaler, at du drikker godt med vand efter behandlingen og de næste par dage, og at du undgår hård fysisk aktivitet resten af dagen. Kroppen er i gang med at restituere og bearbejder de impulser der er igangsat. Der kan forekomme let rødme af huden som aftager efter lidt tid.

Der anbefales mindst 3 behandlinger med en uges mellemrum for at opnå størst effekt. (gerne 5 gange, hvor de to sidste gange er med 14 dages mellemrum – der fås 20 % rabat på et sådan forløb). Du kan selvfølgelig også vælge kun en behandling for at opnå velvære og selvforkælelse.

Lige nu: 20% rabat

Forkæl dig selv med en luksus ansigtsmassage:
lige nu kan du få 20% rabat på japansk lifting i Klinik Lønne.

Oplev 100% nydelse og ægte selvforkælelse!

Book tid nu