Organmassage

En behagelig massage – blid & dybt afslappende,
Book behandling

Hvad er Organmassage?

Organmassagen jeg tilbyder her i klinikken hedder Chi Nei Tsang. Navnet betyder energi til de indre organer.

Organmassage er en blid massage af maven, navlen og områder omkring de indre organer. Det er dybt afslappende og behageligt.

CNT organmassage er en blid form for afspænding, der kan være med til at reducere og afbalancere spændinger og blokeringer i det væv, som er relateret til kroppens organer fx tyktarm/ tyndtarm, lever, mave, galdeblære nyrer, blære, hjerte m.m.

Formålet er at fjerne små sammenfiltninger og blokeringer, så organerne kan arbejde mere frit og funktionelt. Det kan løsne op for såvel gamle som nye ubalancer i kroppen, både fysiske og psykiske ubalancer.

Hvordan kan organmassage hjælpe dig?

Afhjælpe oppustet- og utilpashed
Ufordøjet mad og andre funktionsforstyrrelser kan medvirke til sammenfiltring af nerver, blodkar og lymfevæv, systemet går i hårdknude, og der kan opstå forstoppelse, oppustethed med luft i maven, og mavesmerter. Organ massagen kan afhjælpe dette ved at genskabe en åbenhed og lethed i vævene omkring tarmene.

Organmassagen kan løsne op for arvæv
Sammenvoksninger i væv efter operationer i bughulen kan forårsage funktionsforstyrrelser i de omkringliggende organer. Her kan CNT organmassagen hjælpe med at åbne op og sikre en bedre blod-, lymfe- og nerve-gennemstrømning. En bedre gennemstrømning giver mere funktionalitet til organerne. Efter flere behandlinger, og selvbehandling kan man desuden opnå det at det ydre arvæv vil virke mindre synligt.

Opnå mere mental ro og balance i nervesystemet
Vi kender nok alle til at have fornemmelsen af at få en knude i maven, hvis man fx bliver ked af det, får en traumatisk oplevelse eller bliver mentalt udfordret, og uden at vi ved det, bliver følelsesmæssige spændinger, bekymringer og stress optaget i maveområdet. Organmassagen kan udrense disse blokeringer, så vi bedre formår at komme tilbage til vores egen indre balance.

CNT organmassage kan desuden hjælpe på:

  • Dine spændinger i ryggen og skuldrene
  • Din hovedpine og træthed
  • Din PMS
  • Dit immunforsvar
  • Dit åndedræt

Hvordan foregår en organmassage behandling

CNT organ massagen er en blid massage af maven, navlen og områder omkring de indre organer. Det er dybt afslappende og behageligt. Der bruges økologisk mandelolie til massagen.

En organmassagebehandling varer 60 min. Allerede efter den første behandling oplever mange en forbedring i deres udfordringer og større energi.

Efter behandlingen
Jeg anbefaler, at du drikker godt med vand efter behandlingen og de næste par dage, og at du undgår hård fysisk aktivitet resten af dagen. Kroppen er i gang med at restituere og bearbejder de impulser der er igangsat. Der kan forekomme let ømhed, specielt hvis der er mange spændinger. Det kan også være at din fordøjelse bliver sat i gang, og at du lidt oftere skal på toilettet. Det er gode tegn, på at du reagere fint på behandlingen.

Jeg anbefaler mindst 3 behandlinger med en uges mellemrum for at opnå størst effekt.